TV program “Future visions about the telephone” (in Dutch)

screenshot_ 6.jpg screenshot_ 7.jpg screenshot_ 17.jpg screenshot_ 14.jpg screenshot_ 12.jpg screenshot_ 11.jpg  

Dutch broadcaster VARA’s digital television channel ConsumentenTV has an item (in Dutch) about future visions of the telephone. I am one of the people interviewed for this program. From their announcement:

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We bellen en sms-en ons een ongeluk, veel mensen gebruiken daarnaast internet op hun mobiel, luisteren muziek en kijken films via het apparaatje. Dat wij allemaal een eigen, of zelf meerdere telefoons in ons bezit zouden hebben, had men honderd jaar geleden niet durven dromen: Toekomstvisies over telefonie.

Watch the program on demand >>

Leave a Reply